ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Στον Άρη Αιτωλικού θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά μετά την συμφωνία που επετεύχθη σήμερα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σαρλή. Υπήρξε συνάντηση χθες το βράδυ με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο κ. Καρέτσο συζητήθηκαν οι στόχοι και η πορεία της ομάδας, υπήρχε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα. Από την συζήτηση έμειναν κάποιες εκκρεμότητες που διευθετήθηκαν σήμερα και υπήρξε συμφωνία να αναλάβω την τεχνική ηγεσίας της ομάδας.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση με όλο το Δ.Σ. για να ξεκινήσουμε την οργάνωση και τον σχεδιασμό του Άρη για την επόμενη σαιζόν με στόχο όπως αυτός τέθηκε από την διοίκηση, την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα δουλεύει μέσα από αρχές, να παίζει καλό ποδόσφαιρο αντάξιο της ιστορίας της ,και να συμμετέχουν σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότεροι Αιτωλικιώτες και παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.
Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που ξαναβρίσκομαι στον Άρη την ομάδα που μεγάλωσα και που έπαιξα τα περισσότερα χρόνια ποδόσφαιρο, είναι πραγματικά σαν να γυρίζω στο σπίτι.
Τέλος να ευχαριστήσω τον σύνδεσμο φιλάθλων του Άρη τους Ανεπιθύμητους οι οποίοι με πρότειναν και έκαναν προσπάθεια για να αναλάβω τα ηνία της ομάδας.




View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες