ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 29 Μαΐου 2011
πηγή: www.sppde.gr
Στην αίθουσα του κέντρου ΚΟΚΟΝΑΤ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/5/2011 και ώρα 19:00 η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Αφού παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του Συνδέσμου από τον Πρόεδρο τον κ. Ιωάννη Μακρή προχώρησε η συζήτηση με τα θέματα που τέθηκαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των μελών και υψηλό επίπεδο διαλόγου.
Στην  Γ.Σ. δεν προσήλθε λόγω υποχρεώσεων ο προσκληθείς Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Α κ. Παπαχρήστος. Αντ΄ αυτού η Ε.Π.Σ.Ν.Α. εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χουλιάρα και Λαγούδη.
Στην Γ.Σ. συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα
1)   Η αλλαγή της ονομασίας του Συνδέσμου σε Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας και η εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. να επιλέξει το σήμα του
2)   Πρόταση - απαίτηση προς στους εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Ν.Α να τηρηθεί από την νέα περίοδο ο Κανονισμός Προπονητών Ποδοσφαίρου που έχει υπογραφεί στις 5-6-2010 και επικυρώθηκε την ίδια ημερομηνία από τις Ενώσεις - μέλη τις Ε.Π.Ο., επομένως και από την Ε.Π.Σ.Ν.Α,  να υπάρχουν στις ομάδες  των κατηγοριών Α1 και Α2   διπλωματούχοι προπονητές, επιφυλασσόμενοι να ενεργήσουμε όπως μας επιτρέπει ο Κανονισμός και τα καταστατικά του Συνδέσμου και της Ο.Π.Π.Ε. σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω. Γιαυτό το λόγω αποφασίστηκε συνάντηση με το Προεδρείο της Ε.Π.Σ.Ν.Α και των Διαιτητών πριν ανακοινωθούν οι προκυρήξεις των νέων πρωταθλημάτων για το εν λόγω ζήτημα.
3)   Από την νέα αγωνιστική περίοδο οποιοδήποτε μέλος του Συνδέσμου υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα όπως προκύπτει από τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου και τον Κωδικό Δεοντολογίας θα υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται από αυτούς και το καταστατικό του Συνδέσμου. Παρουσιάστηκε επίσης στα μέλη η νέα βεβαίωση μέλους που θα εκδίδει από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Σύνδεσμος.
4)  Θα ανακοινωθούν από το Δ.Σ. τα επίτιμα μέλη του Συνδέσμου. Για τα μέλη που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Σύνδεσμο, θα θεωρούνται ταμειακώς εντάξει εφόσον έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους μέχρι και δύο χρόνια πριν από την τρέχουσα ημερομηνία. Για τα υπόλοιπα μέλη και κυρίως για αυτά που έχουν μακροχρόνιες ωφειλές, αφού ενημερωθούν για την ωφειλή τους, θα δωθεί  μία διορία μέχρι τον Σεπτέμβριο να την τακτοποιήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφούν από τα μητρώα του Συνδέσμου.
5)  Αποφασίστηκε η διαγραφή μελών που είναι εγγεγραμένοι στο Σύνδεσμο, Καθηγητών Φυσικής Αγωγής που δεν κατέχουν δίπλωμα U.E.F.A. Σε περίπτωση που αυτά το αποκτήσουν μέσω των προβλεπόμενων σχολών ΕΠΟ - UEFA θα μπορούν να εγγραφούν στα μητρώα του Συνδέσμου. Στο θέμα αυτό διαφώνησε και το καταψήφισε το μέλος κ. Παπαθανασίου Βασίλειος.


View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες