ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010
Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το Κυριακάτικο φιλικό με το ΓΟΜ. Οι ποδοσφαιριστές του Ομήρου παρά τις συνεχείς διπλές προπονήσεις και τη φυσιολογική κούραση, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, είχαν διάθεση απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε δυνατός. Η λευκή ισοπαλία σαν αποτέλεσμα δεν δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού αφού έγινε για την εποχή αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου την 1η Σεπτεμβρίου στο Σούπερ Καπ που διοργανώνει η ΕΠΣΝΑ για πρώτη φορά. Η πιο σημαντική στιγμή του παιχνιδιού ήταν το δοκάρι που είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Ομήρου Δημόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής.
Σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι. Δεν αγωνίστηκαν οι Σπυρόπουλος, Τζαμαλής, Ιωάννου, Μπούρδος και Μυγδάκης.Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λαγός ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ξεκίνησε πιο αργά τις προπονήσεις.
Την Τετάρτη και ώρα 18:30 στο emileon sport center ο Όμηρος θα δώσει το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Παναιτώλικό.
Τα επόμενα παιχνίδια είναι το ερχόμενο Σάββατο 28/8 με την Ένωση Ευηνοχωρίου στις 18:30 στο Ευηνοχώρι, την Τετάρτη 1/9 και ώρα 20:00 στο Ενωσιακό γήπεδο το Σούπερ Καπ με το ΓΟΜ, στις 5/9 στο Ενωσιακό γήπεδο ο αγώνας Κυπέλλου με την Γραμματικού και στις 8/9 με τον Τυληκράτη στη Λευκάδα.
Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο του Νεοχωρίου και υπάρχει αισιοδοξία ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες