ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 25 Ιουλίου 2010
Μετά την ανανέωση του Μπούσγου ο Όμηρος θωρακίζει τα μετόπισθεν με την απόκτηση του Γιάννη Παναγιωτόπουλου που αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στην Δόξα Καινουρίου. Ο εικοσιπεντάχρονος ποδοσφαιριστής έχει πλούσια θητεία στο περιφερειακό αφού αγωνίστηκε σε αυτό με την ομάδα του Ελαιοφύτου, του Παναιτωλικού, του Αίαντα Σαλαμίνας και η αποκτησή του ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή.
Μια επίσης πολύ καλή μεταγραφή είναι αυτή του νεαρού Γιάννη Σεραφίγγου πρώην παίκτη του ΓΟΜ που πέρυσι αγωνιζόταν στο Νέο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που θα δώσει δύναμη στα άκρα της ομάδας.
Ο Νίκος Μπούρδος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Όμηρο. Ο ποδοσφαιριστής που την προηγούμενη χρονιά ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου, έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένετε να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Την Τρίτη 27 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σε ιδιόκτητο γήπεδο στο Μεσολόγγι όπου και θα διεξαχθεί η προετοιμασία, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο του Νεοχωρίου γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου. Μέχρι την Τρίτη θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες εκκρεμότητες για την συμπλήρωση του ρόστερ έτσι ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Ήδη έχει κλειστεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα είναι με τον Αμφόλοχο στις 14 Αυγούστου. Είμαστε σε αναζήτηση για να κλείσουμε και τα υπόλοιπα φιλικά με πρώτη προτεραιότητα για τις 7 Αυγούστου.    

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες