ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 19 Ιουνίου 2010
Οριστικοποιήθηκαν οι ομιλητές με τα θέματα του σεμιναρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δυτικής Ελλάδας. Θα κοσμήσουν με την παρουσία τους και θα μιλήσουν οι Ιωάννης Νταλακούρας προπονητής  Παναιτωλικού, Αθανάσιος Τσιώλης προπονητής Ολυμπιακού Βόλου, Αθανάσιος Μουρτζιάπης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής εργάστηκε παλαιότερα στον Ολυμπιακό, Δρ. Λεβάκος Ιωάννης Χειρούργος Ορθοπεδικός πρώην ιατρός της ΑΕΚ, Καλφούντζος Κων/νος φυσικοθεραπευτής Παναιτωλικού, Τηλιγάδας Σωτήριος εκπαιδευτής διαιτησίας.
Από την ιδιότητα και την προσωπικότητα των ομιλητών αντιλαμβάνετε κανείς ότι εκτός από το εύρος που καλύπτει το σεμινάριο(Διαιτησία, τραυματισμούς, αποκατάσταση τραυματισμών, φυσική κατάσταση, τακτική), το επίπεδό του θα είναι υψηλό.
Το σεμινάριο θα χωρίζεται στο θεωρητικό μέρος που θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου 26-6-2010 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας και στο πρακτικό μέρος που θα διεξαχθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις εγκαταστάσεις του emileon sport center. Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί έως την Δευτέρα.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους, μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι χωρίς απαραίτητα να είναι προπονητές. Για τους συναδέλφους προπονητές εννοείτε ότι πρέπει να το παρακολουθήσουν όλοι.
Η τιμή εγγραφής παρακολούθησης του σεμιναρίου θα είναι 10 ευρώ και σε όσους το παρακολουθήσουν θα τους αποδοθούν στο τέλος του πιστοποιητικά παρακολούθησης σεμιναρίου

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες