ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 18 Απριλίου 2010
Μεγάλη και παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Όμηρος στο Μεσολόγγι επί του ΓΟΜ με σκορ 2-1. Μια νίκη η οποία φέρνει τον Όμηρο πολύ κοντά στην απευθείας άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ακαρνανικό στο Νεοχώρι του αρκεί εστω και ένας βαθμός για να στεφεί πρωταθλητής. Ο Όμηρος πήρε μια δίκαιη νίκη αφού ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχε δύο τέρματα με τους Λαγό και Τρικαλινό, είχε δοκάρι με τον Λαγό και μερικές ακόμη καθαρές ευκαιρίες. Ισοφαρίστηκε στο σκορ από τον Βλαχογιάννη, αλλά κινδύνεψε ελάχιστα αφού το ΓΟΜ προσπαθούσε να απειλήσει ανορθόδοξα με βαθιές μπαλιές και στημένα, χωρίς οργανωμένες προσπάθειες κάνοντας έτσι το έργο των αμυντικών πιο εύκολο. Δυστυχώς είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς των Μπούρδου του οποίου γύρισε το γόνατο και του Μπαλαούρα του οποίου του έμεινε η τσίχλα στο λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Με την προσπάθεια των νοσηλευτών επανέκαμψε αλλά δεν αισθανόταν καλά και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Να ευχηθούμε περαστικά και στους δύο ποδοσφαιριστές.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ομήρου για την προσπάθειά τους και το αποτέλεσμα που έφεραν απέναντι σε μία ομάδα που τα έδωσε όλα για την νίκη που θα της έδινε την δυνατότητα να παίξει play off. Αυτό το γεγονός δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του Ομήρου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την θερμή του συμπαράσταση, αφού έκαναν το Ενωσιακό γήπεδο Νεοχώρι.
Τώρα απομένει ένα πλέον παιχνίδι το Σάββατο με τον Ακαρνανικό στο Νεοχώρι. Με νίκη ή ισοπαλία ο Όμηρος στέφετε πρωταθλητής χωρίς την διαδικασία των play off. 

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες