ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010
αναδημοσίευση από omirosfc.gr
PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις Διοικητικού Συμβουλίου
Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2010 21:00
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Άρη Αιτωλικού για την άψογη φιλοξενία  όπως και τον κ. Διοικητή του Α.Τ. Αιτωλικού  για την άρτια οργάνωση  των Αστυνομικών δυνάμεων που είχαν ως αποτέλεσμα την ομαλή κατά τα άλλα διεξαγωγή του αγώνα.
Θα θέλαμε επίσης να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι είναι  η πρώτη φορά που στέλνουμε επιστολή διαμαρτυρίας για διαιτητή ,κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι είναι κι αυτοί άνθρωποι και κάνουν λάθη. αυτό που έγινε όμως σήμερα με τον κ. Παναγιωτόπουλο ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου λάθους .Και επειδή πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει δόλος στα τοπικά πρωταθλήματα έχουμε την άποψη ότι πρόκειται για ανικανότητα και ευθυνοφοβία.
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα λοιπόν για τη διαιτησία του κ. Παναγιωτόπουλου στο Αιτωλικό. Ο εν λόγω διαιτητής έκανε ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να φύγει ηττημένος ο Όμηρος από αυτό το παιχνίδι. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Θεωρούμε ότι έπαιξε τουλάχιστον 80% έδρα και σας παραθέτουμε τα παρακάτω. Στο πρώτο ημίχρονο σε μαρκάρισμα του Αρέτα στον Τσιφοπανόπουλο από πίσω και ενώ ο Αρέτας είχε ήδη κίτρινη κάρτα, ο κύριος Παναγιωτόπουλος του λέει  « στη χαρίζω», αφήνοντας εμβρόντητους τους παίκτες του Ομήρου που ήταν εκεί.
Στο πρώτο πάλι ημίχρονο, δίνει φάουλ υπέρ του Ομήρου και ενώ οι ποδοσφαιριστές μας είχαν πάρει θέση επίθεσης, παίζουν το φάουλ οι ποδοσφαιριστές του Άρη!!!!!!!. 
Προς γενική κατάπληξη όλων άφησε το παιχνίδι να παιχτεί και δημιουργήθηκε φάση για τον Άρη.
Στην επανάληψη και ενώ το σκορ ήταν ένα μηδέν δεν  έδωσε δύο εξόφθαλμα πέναλτι. Το πρώτο σε χέρι του Καπελάρη πάνω στη γραμμή του τέρματος, το οποίο ήταν και αποβολή. Ο διαιτητής ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε χέρι αλλά η μπάλα βρήκε στη πλάτη!!!!! , ενώ οι ποδοσφαιριστές του Άρη έλεγαν ότι ήταν ακούσιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Το δεύτερο σε πεντακάθαρη ανατροπή του Μπαλωμένου από τον τερματοφύλακα.
Μετά την επίτευξη του γκολ ποδοσφαιριστής του Άρη  βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και πηγαίνοντας προς την κερκίδα έκανε χειρονομίες σεξιστικού περιεχομένου προς του φιλάθλους του ΟΜΗΡΟΥ και προς απορία όλων ο διαιτητής του έδειξε μόνο κιτρίνη κάρτα!
Επίσης έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, καθώς σε ένα γήπεδο βούρκο από τη συνεχή βροχόπτωση, συνέχισε το παιχνίδι μέχρι τέλους κυρίως μετά το εξήντα, όπου μετά από δέκα λεπτά καταρρακτώδους βροχής η μπάλα από τα νερά δεν κυλούσε στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε ότι τα άλλα δυο παιχνίδια που γινόταν σε γήπεδο με χλοοτάπητα για το πρωτάθλημα της Α1 διεκόπησαν και τα δυο λόγω βροχής. Φαίνεται ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος έβλεπε το γήπεδο χαλί στο Αιτωλικό!!
Θεωρούμε ότι υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος καθώς στο χέρι του Καπελάρη  υπάρχει και αποβολή και μιλάμε για μία φάση που έγινε στο εξηκοστό λεπτό. Θεωρούμε ότι πήγαμε σαν πρόβατα στη σφαγή και ότι όσες προσπάθειες και αν κάναμε σήμερα    δεν θα παίρναμε αποτέλεσμα με αυτή τη διαιτησία. Αν κάποιοι Διαιτητές δεν διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα για να φέρουν εις πέρας παιχνίδια με το χαρακτήρα και την κρισιμότητα σαν του σημερινού θα τους παρακαλούσαμε να ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ!!
Είναι ευνόητο ότι θα ζητήσουμε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή καθώς τον θεωρούμε επικίνδυνο για την ομάδα μας,.
Τέλος δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας γιατί παρότι αγωνίστηκαν κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες διεκδίκησαν το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο του ΟΜΗΡΟΥ που έδωσε το παρόν στο γήπεδο.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες