ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009
Μόνο το Ελαιόφυτο μπορεί να κοιμάται ήσυχο από τις ομάδες του περιφερειακού αφού θα πάρει χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς, επειδή έχει το παιχνίδι με τον Κρόνο Αργυράδων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δύσκολες αποστολές εκτός έδρας.
Ο Ναυπακτιακός στο ντέρμπι της αγωνιστικής ταξιδεύει στη Λευκάδα όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ή θα τον φέρει πολύ κοντά σε αυτή.
Ο Αμβρακικός πηγαίνει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον Όλυμπο σε ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής, αφού ο Όλυμπος είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και ο Αμβρακικός που έχει πλησιάσει τη γραμμή μετά το καλό ξεκίνημα, θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να κρατήσει σε απόσταση τον Όλυμπο.
Τέλος ο Ακαρνανικός έχει δύσκολη αποστολή στο Κομπότι με τον Σκουφά και ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα μιας και είναι στη δυσχερέστερη θέση από τις ομάδες του νομού που συμμετέχουν στο περιφερειακό.
Όλα τ α παιχνίδια είναι την Κυριακή στις 15:00. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες μας.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες