ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η ποδοσφαιρική γνώση και η εμπειρία είναι η διέξοδος για το μονοπάτι που οδηγεί στην καταξίωση και την επιτυχία. Με αυτή τη φιλοσοφία σε πρώτο πλάνο η Agenda Sport Action παραδοσιακή αρωγός πολύπλευρων αθλητικών ραντεβού, διοργανώνει μαζί με τις σχολές Ωμέγα και τον ΑΟ Διάνα Ηλιούπολης ένα διήμερο προπονητικό σεμινάριο με διεθνές αντίκτυπο και ξεχωριστή προοπτική.

Το κάλεσμα ποδοσφαιρικής γνώσης για προπονητές και όχι μόνο, θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (θεωρητικό κομμάτι) και στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης (πρακτικό κομμάτι), με την συμμετοχή προπονητών από όλη την Ελλάδα.

Σημαντικές προσωπικότητες των ποδοσφαιρικών υποδομών θα αποτελέσουν τον πυρήνα της διδασκαλίας στο προπονητικό Σεμινάριο. Ξεχωριστή παρουσία ανάμεσα τους οι καθηγητές προπονητικής Stuart Gelling και Ronnie Reason, που έχουν συνδέσει το όνομά τους, με την Αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος και πέρα από την σπουδαία προπονητική εμπειρία που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο και μια σειρά άλλων σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά, θα πάρουν και πιστοποίηση απο την Αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Επίσης κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί από τον Magnus Alford, το Sport Session Planner, ένα μοναδικό «εργαλείο» προπονητικής που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν φέρελπι κόουτς. Το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες συλλόγους αλλά και μεμονωμένους προπονητές να διευρύνουν το προπονητικό τους σύστημα ενώ παράλληλα αποτελεί πηγή ανάπτυξης και ενίσχυσης σε κάθε τους επαγγελματική προσπάθεια.

Tο κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 110€ (50% έκπτωση σε φοιτητές).

Πληροφορίες εγγραφές: Agenda Sport Action 210/9736710, 210/9736713


View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες