ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013















Σε ένα γήπεδο όπου μόνο αγώνας ποδοσφαίρου δεν μπορούσε να παιχτεί ο Άρης ηττήθηκε από το Νυδρί με 1-0 με γκολ του Βουλωμένου στο 13΄.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης αφού έλεγξε τον αγωνιστικό χώρο είχε αποφασίσει την μη διεξαγωγή του αγώνα και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτοντας την προθέρμανση των ομάδων προκειμένου όπως είπε να παραταχθούν στην σέντρα όπως ορίζει ο κανονισμός για να ανβάλει το παιχνίδι. Την ώρα που άλλαζαν οι ποδοσφαιριστές μας ενημερώνουν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθει κανονικά.
Ο Άρης προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό όταν σε κόρνερ του Ευθυμίου στο πρώτο δοκάρι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κάνοντας λάθος απόκρουση την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ω του θαύματος όμως ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ για επιθέτικό φάουλ του Κολοβάκη στον αμυντικό έξω από το δεύτερο δοκάρι.. Να σημειώσουμε ότι ο αμυντικό τράβηξε τον Κολοβάκη και έπεσε στο έδαφος. Επίσης δεν έδωσε καθαρό πέναλτυ κοντά στο τέλος του αγώνα όταν σε σέντρα του Γαβρίνα η μπάλα βρήκε σε απλωμένο χέρι στην περιοχή. Ενώ η εν γένει συμπεριφορά του και τα σφυρίγματά του εκνεύρισαν όλους μας.
Πέρα από το γκολ το Νυδρί είχε άλλη μία φάση πριν το γκολ. Μετά δεν απείλησε καθόλου και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζέρβας παρακολουθούσε τον αγώνα.
Ο Άρης είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά βρέθηκε σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας του Νυδριού όπου έκανε πολύ καλές επεμβάσεις ενώ και το δοκάρι ήταν με το μέρος του σε σουτ του Καβαλιέρη στο δεύτερο ημίχρονο.
Πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι και η ισοπαλία θα ήταν άδικο αποτέλεσμα, όμως λόγω των παραπάνω ο Άρης δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Να ευχαριστήσω τους λιγοστούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο Νυδρί. 

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες