ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010
Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Όμηρος ο οποίος απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τον Θεσπρωτό στο 90΄ με τέρμα που σημείωσε ο Σταύρος Λαγός. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Θεσπρωτός μπήκε δυνατά εκμεταλευόμενος το φοβισμένο παιχνίδι των παικτών του Ομήρου. Είχε φάσεις για γκολ, είχε δοκάρι από φάουλ του Τσιατούρα και ευτύχησε να προηγηθεί σε ένα πολύ καλό χρονικά σημείο για αυτόν ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου, από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσιατούρας ο Μουρούτης εντελώς μόνος του με πλασέ σκόραρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Ο Όμηρος μπήκε καλά άρχισε να ανεβαίνει και μετά το 60΄ είχε καθολική υπεροχή, δημιούργησε φάσεις για γκολ, είχε δοκάρι με τον Τσαγιάννη σε σουτ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε με τον Λαγό και είχε και την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να φύγει με την νίκη από την Ηγουμενίτσα. Χαρακτηριστικό της απόδοσης του δευτέρου ημιχρόνου είναι ότι από το 83΄ οι φίλοι του Θεσπρωτού φώναζαν στον διαιτητή να λήξει το παιχνίδι, διαισθανόμενοι προφανώς το κακό που έρχεται.
Γιαν τον Όμηρο πέραν του σπουδαίου αποτελέσματος είναι και μια ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία. Στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρόκκα είναι σημαντική η κατάκτηση των τριών βαθμών για να έχει αντίκτυπο η χθεσινή ισοπαλία. Γίνεται ότι είναι δυνατόν το παιχνίδι να γίνει στο Νεοχώρι και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει αυτό, γιατί κακά τα ψέματα όσο φιλόξενο να είναι το Μεσολόγγι η ομάδα έχει παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. 

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες