ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 22 Μαΐου 2010
Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Όμηρος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Πέμπτη στο Λουτρό με τον Αμβρακικό που ανέβηκε από την Α2 και θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του νομού. Από τον Όμηρο έπαιξαν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δοκιμάστηκαν. Τα τέρματα του Ομήρου πέτυχαν Λαγός και Μπαλωμένος. Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήτρια στον Αμβρακικό όχι μόνο για την καλή ομάδα που παρουσίασε αλλά κυρίως για το γήπεδο που έφτιαξε. Ένας φανταστικός αγωνιστικός χώρος με χόρτο που δεν υπάρχει στην περιοχή μας. Με το γήπεδο αυτό την ομάδα που έχει και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει πιστεύω ότι θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1.
Από πλευράς του Ομήρου γίνονται προσπάθειες να κλειστεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για να δοκιμαστούν και άλλοι ποδοσφαιριστές.
Για τον Όμηρο αγωνίστηκαν οι Ευθυμίου (30΄ Βασκαντήρας 60΄ Κούσουλας), Καπώνης (15΄ λτ Χόντος), Παπανικολάου (46΄ Κονδραλής), Μιχάλης Ι (46΄ Μπούσγος), Ξάνθης(46΄ Καρατζογιάννης), Μιχάλης Ν(46΄ Σιδηράς), Παπαδήμας, Λαγός, Τρικαλινός (46΄ Μπαλωμένος), Τσιφοπανόπουλος(46΄ Κότσαλος), Κραβαρίτης (46΄Κούσουλας)

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες