ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014
 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014
Την Τετάρτη 30/7 το νέο ξεκίνημα για την ομάδα μας. Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις, αλλαγή διεξαγωγής του πρωταθλήματος, νέα δεδομένα στα οποία όσοι θα αποτελέσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ομήρου Νεοχωρίου καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Με αυτό το σκοπό κινηθήκαμε την περίοδο του καλοκαιριού σε συνεργασία με την διοίκηση η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά, έτσι ώστε στο θεωρητικά καλύτερο τοπικό των τελευταίων χρόνων, με την συμμετοχή σχεδόν όλων των ονομάτων του Νομού, ο Όμηρος να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε φέτος, την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Μετά από χρόνια η συνύπαρξη με  την ΑΕΜ, τον Άρη, τον Ναυπακτιακό, το Αντίρριο αλλά και της ενισχυμένης και πολύ δυνατής Φλόγας Παλαιομάνινας δίνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο τοπικό πρωτάθλημα.
Σ΄ αυτά τα δεδομένα και πιστοί σε αυτά που είχαμε τονίσει στο τελευταίο παιχνίδι στα μπαράζ με τον Αχέροντα, κρατήσαμε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού επιτυχημένου ρόστερ το οποίο ενισχύσαμε με την απόκτηση των Δημήτρη Ζέρβα, Κώστα Μπαλαούρα και Νίκου Καβαλιέρη οι οποίοι προέρχονται από δύο γεμάτες χρονιές σε περιφερειακό πρωτάθλημα και Γ΄ Εθνική.  Εν συνεχεία αποκτήθηκαν οι Γιώργος Σαμψώνας και Χρήστος Αγγέλης οι οποίοι κατά το παρελθον έχουν αγωνισθεί με επιτυχία στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Επίσης αποκτήθηκε ο πολλά υποσχόμενος νεαρός Σωτήρης Στραβοδήμος ενώ επέστρεψε στην ομάδα και ο Γεράσιμος Φούντας από την Αθήνα.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία τα παιδιά που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στους νέους ποδοσφαιρικούς σταθμούς τους.
Μας περιμένει δύσκολή χρονιά στην οποία θα πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε πάρα πολύ έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο της ομάδας κοντά μας, όπως μας ενίσχυσε την περσινή χρονιά και ακόμη περισσότερο, κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιηθεί, έτσι ώστε όλοι να δώσουμε την μάχη μας για την πραγματοποίηση των στόχων μας.


Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014
 απο www.sppde.gr
Την Τετάρτη 16/7 και ώρα 18:15 στο γήπεδο του Δοκιμίου θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος Επιχειρήσεων και Οργανισμών ¨Ο ΑΝΔΡΑΙΜΩΝ¨ που διργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη του Αγρινίου. Η ομάδα του Συνδέμου Προπονητών που βρίσκεται για άλλη μία φορά στον τελικό θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιατρικών Επισκεπτών.
Τα μέλη της ομάδας καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο του Δοκιμίου στις 17:15

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες