ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012
Ισοπαλία παραχώρησε ο Άρης στο Νυδρί με σκορ 1-1 στο Αιτωλικό στην πρεμιέρα του στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Άρη κατάφερε σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει με θρίαμβο, να μην κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο ήταν πάρα πολύ καλός έπαιξε γρήγορα πέτυχε ένα γκολ με πέναλτι του Γαβρίνα, έχασε ένα άλλο νωρίτερα ο ίδιος, έχασε ευκαιρίες για δύο και τρία γκολ διαφορά. Παρόλα αυτά το Νυδρί ισοφάρισε με σουτ έξω από την περιοχή ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Καλοκαίρη. Παρά την ισοφάριση ο Άρης πίεσε ξανά κέρδισε την αποβολή του Ξένου. Ενώ όλα έδειχναν ιδανικά μια απερίσκεπτη ενέργεια του Ευθυμίου του στοίχισε την δεύτερη κίτρινη και την αποβολή του. Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου χάθηκε ο ρυθμός.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι με την είσοδο του Κόκκαλη και παίζοντας με δύο επιθετικούς, ο Άρης προσπάθησε να είναι πιο επιθετικός, δεν είχε ρυθμό, αφενός μεν γιατί με την ανοχή του διαιτητή σε κάθε μονομαχία οι παίκτες του Οδυσσέα έμεναν κάτω προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο και ανάσες και αφετέρου οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν είχαν υπομονή στο παιχνίδι, χωρίς καλή κυκλοφορία καταφεύγοντας σε βιαστικές επιθέσεις που τελείωναν συνήθως με χαμένες πάσες άουτ κόβοντας πάλι τον ρυθμό. Στο τελευταίο τέταρτο ο Άρης πίεσε και πάλι δημιούργησε προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ με αποκορύφωνα την ευκαιρία του Βλαχογιάννη όπου έχασε άχαστο γκολ. Δεν έφτανε μόνο αυτό το Νυδρί σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις του λίγο έλειψε να κλέψει το παιχνίδι στο τέλος καθώς ο Δημοσπείρας έχασε πολύ καλή ευκαιρία.
Συμπερασματικά ο Άρης δεν κέρδισε ένα δικό του παιχνίδι και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς, σαφώς αδικείται από το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο.
Επόμενο παιχνίδι είναι την προσεχή Κυριακή στο Θεσπρωτικό.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής


ΑΟ Φιλοθέης-ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-1 

Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Περιβολίου 5-0

Άρης Αιτωλικού-Οδυσσέας Νυδρίου 1-1 

Όλυμπος Κέρκυρας-ΑΣ Μετέωρα 2-0 

Ρεπό: Κεραυνός Θεσπρωτικού

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1    Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     6     
2   Τρίκαλα               6        
3    Εθνικός Φιλιππιάδας    4  
4    Ολυμπος Κέρκυρας    4  
5    Φιλοθέη Αρτας         3  
6    Κεραυνός Θεσπρωτικού    1  
7    ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ        1  
8    Οδυσσέας Νυδρίου    1    
9    Καραϊσκάκης         1  
10    Μετέωρα                 0  
11    Αναγέννηση Περιβολίου    0
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012


Ήρθε η ώρα για την πρεμιέρα του Άρη στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Την Κυριακή στις 15:00 στο Αιτωλικού θα υποδεχτεί τον Οδυσσέα Νυδριού για την δεύτερη αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Αυτό που καρτερούσε και για το οποίο ανυπομονούσε τόσα χρόνια ο κόσμος του Άρη έφτασε, θα δει την ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Από αγωνιστικής άποψης τα πάντα είναι έτοιμα ώστε να φτάσει ο Άρης στην επιτυχία.
Όσοι βρισκόμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα καλούμε τον κόσμο του Άρη να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει στις προσπάθειές της να φτάσει στην νίκη. Με μπροστάρηδες τους Ανεπιθύμητους να δημιουργήσουν   ατμόσφαιρα τέτοια - όπως εκείνοι γνωρίζουν να δημιουργούν καλύτερα από όλους  - που θα δίνει φτερά στους ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στη νίκη. Η βοήθειά τους είναι απαραίτητη όχι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά σε όλο το πρωτάθλημα. Άλλωστε ο κόσμος είναι δύναμη για την ομάδα και η τεράστια ιστορία της ομάδας διδάσκει ότι όποτε ο κόσμος ήταν στο πλευρό της  υπήρχαν πάντοτε επιτυχίες.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια στον κ. Κουρκουμέλη, τον οποία είχα πρόεδρο στον Όμηρο Νεοχωρίου για ενάμιση χρόνο, για τον απρόσμενο χαμό της κόρης του Ανδριανής. Να ευχηθώ δύναμη και κουράγιο στον ίδιο και την  οικογένειά του για το βαρύ πλήγμα που υπέστησαν.
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012
ΑΝ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ-Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-4
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1
Α.Ε.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠ. 2-2
Α.Σ.ΝΕΤΕΩΡΩΝ-Α.Ο.ΦΙΛΟΘΕΗΣ       0-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡ.-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚ. 2-2
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ [ρεπό]
Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012
Προτελευταίο φιλικό για τον Άρη πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 15:00 στο emileon sport center με αντίπαλο την ομάδα U21 του Παναιτωλικού.
Ξεκινάει αύριο ατομικό πρόγραμμα ο Δημήτρης Ζέρβας, ενώ θύμα του απαράδεκτου χώρου που προπονείται ο Άρης έπεσαν οι Βλαχογιάννης και Παναγιωτόπουλος χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάτι το ανησυχητικό ενώ στον Καπελάρη επανήλθε ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει με τα ισχιακά του. Γιαυτό τον λόγο αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν ξανά προπονήσεις στον συγκεκριμένο χώρο αφού είναι ακατάλληλος. Οι προπονήσεις πλέον πραγματοποιούνται στο βοηθητικού του Μεσολογγίου και επί της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε την ΑΕΜ για την βοήθειά της. Επίσης από την σημερινή προπόνηση απείχε ο Γρηγοριάδης ο οποίος είναι κλινήρης με πυρετό.
Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012
Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο Άρης στο Λάππα με αντίπαλο τον τοπικό Ατρόμητο. Η ομάδα του Άρη είχε καλή παρουσία και το σκορ διαμορφώθηκε από το 75΄ όπου είχαν πραγματοποιηθεί ήδη δέκα αλλαγές με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή. Ο Άρης προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Γαβρίνα. Κοντά στη λήξη του ημιχρόνου το Λάππα ισοφάρισε με χτύπημα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Κουτρούλης μετά από κακή συνεννόηση με την άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και πίεσε τον Άρη στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Από εκεί και πέρα ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι και το ημίχρονο έληξε με 1-1. Στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης ήταν πολύ καλός δημιούργησε προϋποθέσεις να πετύχει τέρμα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν απειλήθηκε. Μετά οι πολλές αλλαγές δημιούργησαν πρόβλημα συνοχής σε αντίθεση με τον αντίπαλο όπου δεν έκανε πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα ο Άρης να δεχθεί ένα γολ στο 76΄ και ένα στο 89΄.
Η γενική εικόνα ήταν καλή απέναντι σε μία ομάδα η οποία υπολογίζεται στον έκτο όμιλο να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Έπαιξε όλο το παιχνίδι αν και ανέτοιμος ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Κουτρούλης, όπως επίσης για πρώτη φορά αγωνίστηκε για ένα μισάωρο περίπου και ο Σωτήρης Κόκκαλης. Για τον Άρη σήμερα αγωνίστηκαν εικοσιτρείς ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Καβαλιέρη..
Επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή στα Σαγέικα με τον Εθνικό.
Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012
Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άρης καλύπτοντας έτσι το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σπυρόπουλο. Πρόκειται για τον Σωτήρη Κουτρούλη όπου πέρυσι υπερασπιζόταν με επιτυχία την εστία του Ηρακλή Αστακού. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος και κυριολεκτικά την ύστατη ώρα υπέγραψε στον Άρη. Ακόμη και τυπικά παίκτης του Άρη είναι ο Μπάμπης Ελευθεριάδης ο οποίος είναι φοιτητής στο Μεσολόγγι και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Νικολακάκη η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ και φέτος θα αγωνιστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο Ελευθεριάδης είναι από την αρχή της προετοιμασίας στον Άρη και υπέγραψε και αυτός στην ομάδα. Οι δυο τους θα βρίσκονται στην διάθεση της ομάδας για το αυριανό φιλικό στο Λάππα κόντρα στον Ατρόμητο.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες