ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012
Παίκτης του Άρη είναι πλέον ο Σωτήρης Κόκκαλης ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Την περσινή περίοδο ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο στην ΑΕΜ και μετά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την φανέλα του Τυληκράτη Λευκάδος. Με τον ποδοσφαιριστή έχουμε ξανασυνεργαστεί μαζί στον Όμηρο Νεοχωρίου στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην θέση του τερματοφύλακα για τον Άρη καθώς ο τραυματισμός του Ζέρβα στο φιλικό με το Βουπράσιο αναμένεται να τον αφήσει εκτός γηπέδων γύρω στις είκοσι μέρες με ένα μήνα. Δεν φτάνει μόνο αυτό, ο έτερος τερματοφύλακας Σπυρόπουλος θα αναγκαστεί να μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους μην μπορώντας να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Έτσι αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται χωρίς τερματοφύλακα αφού στην ομάδα υπάρχει ο Καραπαναγιώτης ο οποίος δεν συμμετέχει, έτσι η διοίκηση αναζητεί έστω και την ύστατη στιγμή ποδοσφαιριστή που να καλύπτει την θέση αφού η προθεσμία τελειώνει αύριο και υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις με φιλικούς αγώνες. Την Τετάρτη ο Άρης ταξιδεύει στο Λάππα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και το Σάββατο παίζει πάλι στα Σάρικα με το τοπικό Εθνικό και οι δύο ομάδες είναι στο περιφερειακό πρωτάθλημα στον έκτο όμιλο.
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο Άρης την πρώτη αγωνιστική θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα αφού κληρώθηκε με την ΑΕ Ν. Σελεύκειας η οποία δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά το πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι από την πηγή: www.sportsarta.gr



1η αγωνιστική & 12η αγωνιστική
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εθνικός Φιλιππιάδας
ΑΣ Μετέωρα-ΑΟ Φιλοθέης
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Όλυμπος Κέρκυρας
Οδυσσέας Νυδρίου-ΑΟ Τρίκαλα
Αναγέννηση Περιβολίου-ΑΕ Μεσολογγίου
Ρεπό: Άρης Αιτωλικού
2η αγωνιστική & 13η αγωνιστική
ΑΟ Φιλοθέης-ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕ Καραϊσκάκης
Άρης Αιτωλικού-Οδυσσέας Νυδρίου
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Περιβολίου
Όλυμπος Κέρκυρας-ΑΣ Μετέωρα
Ρεπό: Κεραυνός Θεσπρωτικού
3η αγωνιστική & 14η αγωνιστική
ΑΟ Φιλοθέης-Εθνικός Φιλιππιάδας
Οδυσσέας Νυδρίου-ΑΕ Καραϊσκάκης
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Άρης Αιτωλικού
Αναγέννηση Περιβολίου-ΑΟ Τρίκαλα
ΑΕ Μεσολογγίου-Όλυμπος Κέρκυρας
Ρεπό: ΑΣ Μετέωρα
4η αγωνιστική & 15η αγωνιστική
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Οδυσσέας Νυδρίου
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αναγέννηση Περιβολίου
Άρης Αιτωλικού-ΑΣ Μετέωρα
ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Φιλοθέης
Όλυμπος Κέρκυρας-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό: ΑΕ Μεσολογγίου
5η αγωνιστική & 16η αγωνιστική
Οδυσσέας Νυδρίου-Αναγέννηση Περιβολίου
ΑΣ Μετέωρα-Κεραυνός Θεσπρωτικού
ΑΟ Φιλοθέης-ΑΕ Καραϊσκάκης
ΑΕ Μεσολογγίου-Άρης Αιτωλικού
Όλυμπος Κέρκυρας-ΑΟ Τρίκαλα
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας
6η αγωνιστική & 17η αγωνιστική
ΑΣ Μετέωρα-Οδυσσέας Νυδρίου
Αναγέννηση Περιβολίου-ΑΟ Φιλοθέης
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΕ Καραϊσκάκης-Όλυμπος Κέρκυρας
Άρης Αιτωλικού-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό: ΑΟ Τρίκαλα
7η αγωνιστική & 18η αγωνιστική
Οδυσσέας Νυδρίου-ΑΟ Φιλοθέης
ΑΕ Μεσολογγίου-ΑΣ Μετέωρα
Όλυμπος Κέρκυρας-Αναγέννηση Περιβολίου
Εθνικός Φιλιππιάδας-Κεραυνός Θεσπρωτικού
ΑΟ Τρίκαλα-Άρης Αιτωλικού
Ρεπό: ΑΕ Καραϊσκάκης
8η αγωνιστική & 19η αγωνιστική
ΑΕ Μεσολογγίου-Οδυσσέας Νυδρίου
ΑΟ Φιλοθέης-Όλυμπος Κέρκυρας
ΑΣ Μετέωρα-Εθνικός Φιλιππιάδας
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΟ Τρίκαλα
ΑΕ Καραϊσκάκης-Άρης Αιτωλικού
Ρεπό: Αναγέννηση Περιβολίου
9η αγωνιστική & 20η αγωνιστική
Οδυσσέας Νυδρίου-Όλυμπος Κέρκυρας
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΟ Τρίκαλα-ΑΣ Μετέωρα
Άρης Αιτωλικού-Αναγέννηση Περιβολίου
ΑΕ Καραϊσκάκης-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Ρεπό: ΑΟ Φιλοθέης
10η αγωνιστική & 21η αγωνιστική
Εθνικός Φιλιππιάδας-Οδυσσέας Νυδρίου
ΑΕ Μεσολογγίου-ΑΟ Τρίκαλα
ΑΟ Φιλοθέης-Άρης Αιτωλικού
ΑΣ Μετέωρα-ΑΕ Καραϊσκάκης
Αναγέννηση Περιβολίου-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Ρεπό: Όλυμπος Κέρκυρας
11η αγωνιστική & 22η αγωνιστική
ΑΟ Τρίκαλα-Εθνικός Φιλιππιάδας
Άρης Αιτωλικού-Όλυμπος Κέρκυρας
ΑΕ Καραϊσκάκης-ΑΕ Μεσολογγίου
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΟ Φιλοθέης
Αναγέννηση Περιβολίου-ΑΣ Μετέωρα
Ρεπό: Οδυσσέας Νυδρίου
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν κατάφερε ο Άρης να κατακτήσει το τρίτο Super Cup που διοργανώνει η ΕΠΣΝΑ και γίνεται θεσμός, αφού ηττήθηκε από την ΑΕΜ με σκορ 3-2. Η παρουσία του Άρη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή. Στο πρώτο μέρος βρέθηκε να χάνει με σκορ 3-1 αφού η ΑΕΜ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ατομικά λάθη στο χώρο του κέντρου και με γρήγορες επιθέσεις έκανε το 2-1 και το 3-1 το οποίο σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η ΑΕΜ προηγήθηκε με 1-0 με γκολ από σπόντα όταν σε φάουλ μακρινό η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της ΑΕΜ και κατέληξε στην άλλη γωνία του Σπυρόπουλου. Ο Άρης ισοφάρισε με αυτογκολ του Δενδρινού. Γενικά στο πρώτο μέρος η ΑΕΜ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, οι παίκτες του Άρη έδειχναν κουμπωμένοι σεβόμενοι περισσότερο από όσο έπρεπε τον αντίπαλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά, η αλλαγή του Τζαμαλή όπως και του Γαβρίνα βοήθησαν να αλλάξει η ροή του αγώνα. Μείωσε νωρίς με τον Βλαχογιάννη σε 3-2, πίεσε αρκετά έφτασε τρεις τέσσερις φορές πολύ κοντά στο 3-3 αλλά δεν τα κατάφερε.
Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο που παρακολούθησε ένα ενδιαφέρον αγώνα. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΜ για την κατάκτηση του τροπαίου. Για τον Άρη κρατάμε την βελτιωμένη εικόνα του σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κυπέλλου και την πολύ καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Όπως επίσης σημειώνουμε και κάποια πράγματα που χρειάζονται βελτίωση αλλά είναι εμφανές ότι αρκετά στοιχεία που θέλουμε αρχίζουν και φαίνονται στο γήπεδο.
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην τελευταία προπόνηση του Άρη ενόψει του αυριανού τελικού του Super Cup που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00 στο Ενωσιακό γήπεδο στο Μεσολόγγι. Πιο συγκεκριμένα ένοιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό που θα του στερήσει την δυνατότητα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι. Απών  επίσης θα είναι και ο Σαμψώνας ο οποίος είχε πάθει βαρύ διάστρεμμα στο φιλικό με την ΑΕΜ και βρίσκεται και αυτός στο στάδιο της αποθεραπείας.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι εξελίχθηκε αρκετά καλά αν και χώρος που προπονείται η ομάδα δεν βοηθάει να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις όπως πρέπει να γίνουν, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και στόχος της ομάδας είναι να προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο  για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορέσει να φέρει το κύπελλο στο Αιτωλικό

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012
Ένα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στις τάξεις της ομάδας του Άρη καθώς έχασε τον πατέρα του ο άμεσος συνεργάτης μου Χρήστος Κυριάκης. Η εξώδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Αιτωλικό. Να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Χρήστο και την οικογένειά του.
Όπως είναι λογικό δεν υπήρχε σήμερα προπόνηση αφού η ομάδα συμμετέχει στο πένθος του Χρήστου.
Γηπεδικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη αφού αποφασίστηκε να γίνει επανασπορά του γηπέδου (που έπρεπε να είχε γίνει μόλις τελείωσαν τα μπαράζ), με αποτέλεσμα εν μέσω προετοιμασίας ο Άρης μένει χωρίς γήπεδο για προπόνηση και για φιλικά παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο Αιτωλικό. Οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό το οποίο και αυτό δεν είναι έτοιμο, το έδαφος ανώμαλο αφού ούτε γιαυτό υπήρξε μέριμνα νωρίτερα να είναι έτοιμο μιας και δεν υπάρχει λύση άλλη αυτή την  στιγμή αφού στο Ενωσιακό γήπεδο υπάρχει ώρα για τις εννιά το βράδυ και μετά, ενώ στα άλλα γήπεδα της περιοχής κάνουν προπόνηση οι ομάδες.
Νομίζω ότι οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να κοιτάξουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα το θέμα του γηπέδου στο Αιτωλικό γιατί δεν μπορεί ένα στολίδι πριν τρεις μήνες μέσα σε αυτό το διάστημα να καταντήσει ένα χωράφι με αγριάδα, χωρίς ταυτόχρονα να έχει προχωρήσει το θέμα του βοηθητικού έγκαιρα, ώστε να μην πατιέται το κυρίως γήπεδο, το οποίο συντηρήθηκε χάρις τις προσπάθειες του φύλακα και την ομάδας. Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι εφόσον από τον δήμο αδυνατούν, να παραχωρηθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα στον Άρη ο οποίος θα αναλάβει και την συντήρησή του.
Σας παραθέτω φωτογραφία από το γήπεδο που αγωνίστηκε ο Άρης το Σάββατο με την Γαβαλού και για κάποιους "ειδήμονες" δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012
Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε ο Άρης στο Αιτωλικό από τον Κεραυνό Γαβαλούς ο οποίος απέκλεισε και την περσινή χρονιά τον Άρη από τον θεσμό του κυπέλλου. Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν βαρύ και αγωνιστικό χώρο με πολλά νερά κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έμεινε πίσω στο σκορ στο 9΄ από μία  ολιγωρία της άμυνας. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Άρη προσπάθησε να πιέσει την ομάδα του Κεραυνού και δημιούργησε κάποιες μικροφάσεις, ενώ ο Κεραυνός προσπαθούσε με κάποια αντεπίθεση να απειλήσει. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης πίεσε πολύ, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος χειροτέρευε λόγω της συνεχής βροχόπτωσης, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες ενώ είχε και δύο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι ο Κεραυνός με νύχια και με δόντια  κατάφερε να κρατήσει το σκορ υπέρ του και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Από τον Άρη δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι οι Γρηγοριάδης και Σαμψώνας. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί από την Δευτέρα κανονικά, ενώ την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00 στο Ενωσιακό γήπεδο θα διεξαχθεί το Super Cup ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΜ.
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012
Την ήττα γνώρισε ο Άρης με σκορ 0-2 από την ΑΕΜ σήμερα στο Αιτωλικό. Παρά την ήττα ο Άρης ήταν καλός και εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με την Μανωλάδα. Λειτούργησε καλά και στον αμυντικό τομέα και στον επιθετικό θα μπορούσε να σκοράρει κυρίως στο πρώτο μέρος απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Σαφώς χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη αλλά στο στάδιο της προετοιμασίας  που βρίσκεται η ομάδα του Άρη είναι αρκετά νωρίς για να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες, εξάλλου και ο τρόπος που δέχτηκε τα γκολ αυτό μαρτυρά, αφού το πρώτο το δέχτηκε από στημένη φάση και το δεύτερο από αβίαστο ατομικό λάθος. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και μόνο ο Καπελάρης αγωνίστηκε για παραπάνω από σαρανταπέντε λεπτά. Για είκοσι λεπτά αγωνίστηκε και το νέο απόκτημα του Άρη ο νεαρός σέντερ μπακ Πύθουλας που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αρτάκη Εύβοιας και πέρασε σε σχολή στο Αγρίνιο, συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και αποκτήθηκε. Τραυματίες αποχώρησαν οι Γρηγοριάδης μετά από άσχημο πέσιμο στο έδαφος χτύπησε στον ώμο και ο Σαμψώνας με διάστρεμμα.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται Πέμπτη και Παρασκευή με διπλές προπονήσεις και το Σάββατο  στο πλαίσιο του κυπέλλου ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο Αιτωλικό τον Κεραυνό Γαβαλούς.
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012
Ένα παιχνίδι προετοιμασίας που δεν είχε προγραμματιστεί κλείστηκε για την Τετάρτη με την ΑΕΜ στο Αιτωλικό. Στο παιχνίδι αυτό θα δωθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούν κάποια πράγματα από πλευράς τακτικής που γίνονται στις προπονήσες, χωρίς να επηρεάζει το πρόγραμμα προετοιμασίας αφού και την Τρίτη όπως και σήμερα θα υπάρχει διπλή προπόνηση. Επίσης προθεσή μας είναι να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές από ένα ημίχρονο.
Το παιχνίδι  θα ξεκινήσει στις 17:30
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012
Την ήττα γνώρισε ο Άρης στο Αιτωλικό από την Δόξα Ν. Μανωλάδας με σκορ 1-3. Ο Άρης παρουσιάστηκε κακός με βαριά τρεξίματα (γεγονός το οποίο το περιμέναμε) κάτι που τον παρουσίασε ασύνδετο χωρίς φρεσκάδα σε αντίθεση με την ομάδα της Δόξας η οποία παρουσιάστηκε πολύ καλή με φρεσκάδα, πολλά τρεξίματα  καλή οργάνωση παιχνιδιού. Η εικόνα αυτή της Δόξας φανέρωσε κάποιες αδυναμίες στον Άρη οι οποίες πρέπει να δουλευτούν και ταυτόχρονα μας οδήγησαν να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας θετικά και αρνητικά ώστε να υπάρξει βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Το τέρμα του Άρη σημείωσε ο Ζηνεμπής με πέναλτι. Στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι Ευθυμίου, Πατσέας, Χονδρογιάννης και Θεοδωρίδης, ενώ αγωνίστηκε για ένα τέταρτο το νέο απόκτημα της ομάδας Δήμος Γαβρίνας, όπως επίσης αγωνίστηκαν και όσοι ποδοσφαιριστές ήταν διαθέσιμοι. Με το φιλικό αυτό τελείωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας , αύριο υπάρχει ρεπό και οι προπονήσεις του δευτέρου και κυρίου σταδίου της προετοιμασίας ξεκινούν την Δευτέρα το πρωί, ενώ όλη την εβδομάδα είναι προγραμματισμένες διπλές προπονήσεις. Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν προγραμματίστηκε φιλικό καθώς θα υπάρξουν οι αγώνες της δεύτερης φάσης του κυπέλλου. Την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση και ο Άρης θα περιμένει τον αντίπαλό του.  
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012
Αποφασίστηκε σήμερα από την ΕΠΟ η ημερομηνία έναρξης του περιφερειακού πρωταθλήματος η οποία θα είναι η 21η  Οκτωβρίου. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιξθεί στις 24 Σεπτεμβρίου ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί.
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012
Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Άρη κάνοντας ποδοσφαιριστή του τον έμπειρο επιθετικό Δήμο Γαβρίνα. Ο  Μεσολογγίτης στράικερ την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Όμηρο Νεοχωρίου, ενώ έχει φορέσει για πολλά χρόνια την φανέλα της ΑΕΜ και υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Με την μεταγραφή αυτή ενισχύεται σημαντικά η γραμμή κρούσης του Άρη που το Σάββατο στις 17:45 αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα στο Αιτωλικό την Δόξα Ν. Μανωλάδας ομάδα περιφερειακού πρωταθλήματος του έκτου ομίλου.
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012
Αύριο το απόγευμα στις 4:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής στην κατηγορία παίδων και προπαίδων στο γήπεδο του Αιτωλικού. Υπεύθυνος των τμημάτων θα είναι ο Χρήστος Κυριάκης, ενώ οι εγγραφές έχουν αρχίσει και συνεχίζονται. Ήδη αρκετά παιδιά έχουν εγγραφεί και αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός τους καθώς η διοίκηση της ομάδας από φέτος θα λειτουργεί η ίδια τα παιδικά τμήματα, αφού η ανακατασκευή του γηπέδου και  του βοηθητικού γηπέδου δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσει μία δουλειά σε υψηλά στάνταρ η οποία σε μερικά χρόνια θα αποφέρει καρπούς έτσι ώστε η ομάδα του Άρη να αποτελείτε κατά το πλείστον από Αιτωλικιώτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι έτοιμοι μέσα από την προεργασία των τμημάτων υποδομής να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι τώρα.
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012
Ισόπαλος με σκορ 2-2 έλήξε το φιλικό του Άρη που έγινε σήμερα στο Αιτωλικό με αντίπαλο τον Όμηρο Νεοχωρίου. Ήταν το δεύτερο φιλικό του Άρη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και πιο έτοιμος αφού σε είκοσι μέρες ξεκινά το τοπικό πρωτάθλημα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και παρουσίασε μία ομάδα η οποία έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Από τον Άρη δεν αγωνίστηκαν οι Καλοκαίρης, Γρηγοριάδης και Χονδρογιάννης . Στο μπαιχνίδι ο Άρης παρουσίασε δύο πρόσωπα, στο πρώτο μέρος ήταν μέτριος, είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία ευκαιριών, ενώ και αμυντικά είχε αργές επεμβάσεις στην μπάλα αφήνοντας χώρους στον Όμηρο και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Στο δεύτερο μέρος είχε καλύτερη εικόνα και λειτούργησε τόσο στον επιθετικό τομέα όσο και στον αμυντικό πολύ κοντά σε αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις και κυρίως στην φιλοσοφία του παιχνιδιού.
Τα τέρματα του Άρη πέτυχαν οι Φλωρόπουλος και Καπελάρης, ενώ Πατσέας και Σαμψώνας αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι. Στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι.
Αύριο υπάρχει ρεπό, την Δευτέρα η προπόνηση είναι απογευματινή και από Τρίτη θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις.
Επόμενο φιλικό είναι το ερχόμενο Σάββατο 8/9 πάλι στο Αιτωλικό με αντίπαλο την Δόξα Ν. Μανωλάδας όμαδα περιφερειακού του Νομού Ηλείας στην οποία προπονητής είναι ο Ανδρέας Ζήκος.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες