ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άρης μετά την συμφωνίας της διοίκησης και του πολύπειρου μέσου Σπύρου Τσάμη ο οποίος γυρίζει στην ομάδα από την οποία έφυγε για την ΑΕΜ στην οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες του για 11 χρόνια όντας τα τελευταία χρόνια και αρχηγός της. Πέραν της ποδοσφαιρικής του αξίας η απόκτησή του θα βοηθήσει την ομάδα αφού το απαράμιλλο ήθος του και η επαγγελματικότητα του θα αποτελέσουν πρότυπο για τα νέα παιδιά του Άρη.
Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012
Τρείς νεαρούς ποδοσφαιριστές προσέθεσε στο ρόστερ του ο Άρης, αφού συμφώνησε με τους Κώστα Μάνθο ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Προμηθέα Γαυρολίμνης, Αλέξανδρο Θεοδωρίδη που την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Άρτας και τον Δημήτρη Σιάσο ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί αλλή μία μεταγραφή νεαρού ώστε να κλείσουν οι θέσεις του ρόστερ για τους μικρούς.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις της διοίκησης και εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Ένα ευχαριστο γεγονός έλαβε χώρα στην ομάδα καθώς ο Γιώργος Ευθυμίου από το Σάββατο είναι μπαμπάς στο πρώτο του παιδί που είναι κόρη. Να του ευχηθούμε να του ζήσει.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012
Το πρώτο του φιλικό έδωσε χθες ο Άρης στο Αιτωλικό με αντίπαλο τον Αετό Σταμνάς. Από το φιλικό δεν μπορούσαν να ζητηθούν πολλά από του ποδοσφαιριστές καθώς η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις την Δευτέρα 20/8 και αγωνίστηκε με τέσσερις μόνο προπονήσεις οι οποίες στην ουσία ήταν προπονήσεις προσαρμογής αφού το κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας ξεκινάει αύριο το πρωί. Ο σκοπός του παιχνιδιού ήταν η προσαρμογή των μεταγραφών με τους υπόλοιπους και η αξιολόγηση των υπό δοκιμή παικτών. Από το μέχρι στιγμής ρόστερ του Άρη  δεν αγωνίστηκαν οι Γρηγοριάδης, Ζηνεμπής, Ευθυμίου Καβαλιέρης και Αρέτας, παρόλα αυτά όσοι αγωνίστηκαν προσπάθησαν αρκετά, υπήρχαν στιγμές που η ομάδα έδειξε στοιχεία από τις περσινές αρετές της, όπως επίσης έδειξε σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, . Το σκορ για την ιστορία ήταν 2-0 υπέρ του Άρη ενώ και η Σταμνά είχε καλές στιγμές με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα τέρματα του Άρη πέτυχαν ο υπό δοκιμή Μάνθος και ο νεοαποκτηθείς Παναγιωτόπουλος.
Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι υπάρχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και μέσα στις επόμενες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ενώ από τους υπο δοκιμή παίκτες υπάρχει εισήγηση για την απόκτηση δύο νεαρών.
Αύριο ξεκινάνε διπλές προπονήσεις ενώ το ερχόμενο Σάββατο 1/9 έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Όμηρο Νεοχωρίου στο Αιτωλικό.
Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012
Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σαιζόν που τον βρίσκει μετά από δεκαεπτά χρόνια στο περιφερειακό πρωτάθλημα, πραγματοποίησε σήμερα ο Άρης στο Αιτωλικό. Στην προπόνηση συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών στους οποίους μίλησε ο Πρόεδρος κ. Σαρλής και αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ζήτησε από όλους να κάνουν το καλύτερο δυνατόν ώστε να πετύχει η ομάδα τον στόχο της παραμονής. Επίσης αναλύθηκε από το προπονητικό τιμ ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας αλλά και η προετοιμασία ενώ ανακοινώθηκαν τα φιλικά τα οποία είναι κλεισμένα.
Όσον αφορά το ρόστερ, την συνεργασία του με τον Άρη ανανέωσε ο Νίκος Καπελάρης, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν γύρω στις τέσσερις μεταγραφές ακόμη για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Ήδη αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστές και κάποιοι από αυτούς θα αγωνισθούν στο φιλικό του Σαββάτου με την Σταμνά ώστε να κριθεί αν πρόκειται να αποκτηθεί κάποιος από αυτούς με κύρια προτεραιότητα αυτούς που αγωνίζονται ως μικροί.
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
Την Δευτέρα 20/8 στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Άρη για την νέα περίοδο στο γήπεδο του Αιτωλικού. ΄Ολα σχεδόν είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η προετοιμασία με σκοπό να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά ώστε ο Άρης να παρουσιάσει μία καλή ομάδα με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία.
Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από την περυσινή χρονιά που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του Άρη ο Μακης Ζηνεμπής ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και θα αγωνίζεται μαζί της στο περιφςρειακό πρωτάθλημα.
Έτσι ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ συμπληρώνεται και απομένουν ακόμη λίγες κινήσεις για να είναι πλήρες.
Τρίτη 14 Αυγούστου 2012
Πέραν των μεταγραφών και των ανανεώσεων υπάρχει στελέχωση και του προπονητικού τιμ καθώς στον περυσινό συνεργάτη μου Νίκο Κράνη προστίθεται και ο Χρήστος Κυριάκης ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του Άρη, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου UEFA B, ενώ υπήρξε προπονητής του ΓΟΜ Μεσολογγίου και του Άρη.
Σε δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή προχωρησε σήμερα η διοίκηση του Άρη. Πιο συγκεκριμένα ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Στέφανος Γρηγοριάδης και Χρήστος Σπυρόπουλος οι οποίοι αποτέλεσαν σημαντικότατες μονάδες στην περυσινή πορεία ανόδου του Άρη.
Επίσης ποδοσφαιριστής του Άρη την ερχόμενη περίοδο θα είναι ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Αμφίλοχο.
Οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας δεν σταματάνε εδώ καθώς υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις τόσο για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών όσο και για μεταγραφές και δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.
Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012
Την συνεργασία του για ένα ακόμη χρόνο με τον Νίκο Καρέτσο, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε  πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 12 τέρματα, ανανέωσε ο σήμερα ο  Άρης. Έτσι ο ποδοσφαιριστής θα προσφέρει και την νέα χρονιά τις πολύτιμες υπήρεσίες του στην ομάδα.
Τα πρώτα φιλικά για την νέα περίοδο έκλεισε ο Άρης. Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστεί στις 25/8 με Σταμνά, στις 1/9 με Όμηρο στις 8/9, με Δόξα Μανωλάδας και στις 15/9 με Ατρόμητο Λάππα. Αν σε κάποια από αυτές τις ημερομηνίες συμπέσει αγώνας κυπέλλου ή το σούπερ καπ θα αναβληθεί το φιλικό.
Επίσης μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας (Δευτέρα 20/8), θα τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας είτε με ανανεώσεις είτε με μεταγραφές και όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Αιτωλικού και στο βοηθητικό του σταδίου το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο για προπονήσεις.
Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012
Ανανέωσε χθες βράδυ την συνεργασία του με τον Άρη ο Νίκος Καλοκαίρης. Ο έμπειρος αμυντικός ο οποίος μεταγράφηκε την περίοδο του Ιανουαρίου και αποτέλεσε πολύ σημαντική μονάδα παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας, συναντήθηκε με την διοίκηση στο Αιτωλικό και επήλθε συμφωνία. 
Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012
Παίκτης του Άρη θα είναι την επόμενη χρονιά ο μεσοεπιθετικός Κώστας Βλαχογιάννης ο οποίος την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Γουριάς
Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012
Σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές ήρθε σήμερα η διοίκηση του Άρη. Ο ένας είναι ο μέσος Γιώργος Σαμψώνα ο οποίος από τους νέους του Παναιτωλικού έπαιξε στο περιφερειακό με την ομάδα του ΑΟ Ελαιοφύτου και εν συνεχεία πάλι στο περιφερειακό με την ομάδα της ΑΕΜ όπου και αποτελούσε βασικό στέλεχος των ομάδων . Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Δόξας Καινουρίου. Ο άλλος είναι αρκετά γνώριμος στο Αιτωλικό καθώς ξεκίνησε από τα σπλάχνα της ομάδας , πέρυσι μετεγγράφει στην ΑΕΜ από όπου και επέστρεψε. Πρόκειται για τον νεαρό Δημήτρη Καβαλιέρη ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά με τον Άρη.
Προς το παρόν θα παγώσουν τα μεταγραφικά της ομάδας καθώς με σημερινή απόφαση της η επιτροπή πρωταθλήματος αποφάσισε με την σύμφωνη γνώμη των συμβούλων της ΕΠΟ το περιφερειακό να παραμείνει σε δέκα ομίλους και οι μικροί παραμένουν τρεις και θεωρούνται αυτοί που είναι γεννημένοι από την1/1/1993 και μετά ενώ κανονικά θα ήταν όσοι είναι γεννημένοι από την 1/1/1992 και μετά. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την μεταγραφή του Ερινάλντο και πιθανώς και του Χονδρογιάννη στην ομάδα Κ-20 του Παναιτωλικού θα αλλάξει τον σχεδιασμό της ομάδας. Θα περιμένουμε λίγες μέρες για να επανεξετάσουμε τα πράγματα.
Την φανέλα του Άρη θα φοράνε και στο περιφερειακό πρωτάθλημα οι Νίκος Καβαλιέρης, Γιάννης Πατσέας και Γιώργος Φράγκος. Οι δύο πρώτοι ήταν από τους στυλοβάτες της περυσινής πορείας της ομάδας ενώ ο νεαρός Φράγκος ο οποίος ήταν μεταγραφή του Ιανουαρίου έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική λύση.
Ένα σπουδαίο βήμα έκανε σήμερα ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη Ισαάκ Ερινάλντο καθώς σήμερα το μεσημέρι συμφώνησαν οι διοικήσεις των ομάδων και ο ποδοσφαιριστής να μετεγγραφή στην ομάδα Κ-20 του Παναιτωλικού. Πιθανόν να ακολουθήσει και ο νεαρός Χρήστος Χονδρογιάννης ο οποίος αναμένεται να απαντήσει την Παρασκευή στην πρόταση του Παναιτωλικού. Οι  δύο νεαροί έκαναν πάρα πολύ καλή χρονιά και κέντρισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Παναιτωλικού. Εγώ να ευχηθώ στον Ισαάκ καλή επιτυχία, έχει αρκετα προσόντα και πλέον είναι στο χέρι του να προχωρήσει και να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ανανέωσε την συνεργασία του με τον Άρη ο Γιώργος Ευθυμίου, από τους πρωταγωνιστές της ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα, θα συνεχίσει να προσφέρει για ένα ακόμη χρόνο τις υπηρεσίες του. Πέραν της ανανέωσης ο Άρης συμφώνησε με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Ζέρβα πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΜ που πέρυσι αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Εθνικό Γουριάς. Επίσης με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται ο Στάθης Τζαμαλής ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Αμφίλοχο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στο περιφερειακό με την Ανατολή Ιωαννίνων και τον Όμηρο.
Η διοίκηση της ομάδας είναι σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα για ανανέωση της συνεργασίας τους και με μεταγραφικούς στόχους. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν νεότερα.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες