ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 29 Αυγούστου 2010
Την καλύτερή του εμφάνιση έκανε χθες ο Όμηρο στο Ευηνοχώρι με αντίπαλο την Ένωση Ευνοχωρίου την οποία και νίκησε με 4-1. Έδειξε ότι βρίσκεται σε συνεχή άνοδο παρά τις κοπιαστικές προπονήσεις και την κούραση, οι ποδοσφαιριστές αφομοιώνουν τους τρόπους παιχνιδιού και αρχίζουν να δένουν  οι καινούριοι με τους παλιούς. Σαφώς και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, έτσι ώστε ο Όμηρος να παρουσιαστεί έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Τα τέρματα σημείωσαν οι Λαγός (πεν.), Κόκκαλης, Σεραφίγγος και Παπανικολάου.
Επόμενο παιχνίδι είναι το Super cup με το ΓΟΜ την Τετάρτη 1/9 και ώρα 20:00 στο Ενωσιακό γήπεδο.
Το ερχόμενο Σάββατο 4/9 γίνεται η η κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ ο Όμηρος στις 18:00 θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο  με το Ζαβλάνι.
Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010
Αρκετά καλή παρουσία είχε ο Όμηρος στο φιλικό με τον Παναιτωλικό το οποίο έληξε με νικητή τον Παναιτωλικό με σκορ 5-1 (2-1 ημίχρονο). Οι ποδοσφαιριστές του Ομήρου στάθηκαν καλά κυρίως στο πρώτο μέρος, προσπάθησαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούσαν απέναντι σε ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία και ποιότητα και απέναντι σε μία ομάδα που πιθανόν του χρόνου και όλοι το ευχόμαστε αυτό θα βρίσκεται στην Super League. Πέραν της τακτικής και στον τομέα της φυσικής κατάστασης η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Το σημαντικό είναι ότι από αυτά τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν σε εμπειρίες, κάτι που το χρειάζονται κυρίως τα νέα παιδιά. Προθεσή μας είναι και στην διάρκεια της χρονιάς να κάνουμε τέτοια παιχνίδια γιατί θεωρούμε ότι από τέτοια παιχνίδια μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε.
Το γκολ του Ομήρου πέτυχε ο νεαρός Τσιφοπανόπουλος στο 36΄ όπου και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Μιχάλη..
Επόμενο φιλικό είναι το Σάββατο στις 28/8 και ώρα 18:30 στο Ευηνοχώρι με την Ένωση Ευηνοχωρίου.
Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010
Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το Κυριακάτικο φιλικό με το ΓΟΜ. Οι ποδοσφαιριστές του Ομήρου παρά τις συνεχείς διπλές προπονήσεις και τη φυσιολογική κούραση, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, είχαν διάθεση απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε δυνατός. Η λευκή ισοπαλία σαν αποτέλεσμα δεν δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού αφού έγινε για την εποχή αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου την 1η Σεπτεμβρίου στο Σούπερ Καπ που διοργανώνει η ΕΠΣΝΑ για πρώτη φορά. Η πιο σημαντική στιγμή του παιχνιδιού ήταν το δοκάρι που είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Ομήρου Δημόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής.
Σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι. Δεν αγωνίστηκαν οι Σπυρόπουλος, Τζαμαλής, Ιωάννου, Μπούρδος και Μυγδάκης.Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λαγός ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ξεκίνησε πιο αργά τις προπονήσεις.
Την Τετάρτη και ώρα 18:30 στο emileon sport center ο Όμηρος θα δώσει το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Παναιτώλικό.
Τα επόμενα παιχνίδια είναι το ερχόμενο Σάββατο 28/8 με την Ένωση Ευηνοχωρίου στις 18:30 στο Ευηνοχώρι, την Τετάρτη 1/9 και ώρα 20:00 στο Ενωσιακό γήπεδο το Σούπερ Καπ με το ΓΟΜ, στις 5/9 στο Ενωσιακό γήπεδο ο αγώνας Κυπέλλου με την Γραμματικού και στις 8/9 με τον Τυληκράτη στη Λευκάδα.
Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο του Νεοχωρίου και υπάρχει αισιοδοξία ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010
Φιλικό θα δώσει ο Όμηρος στις 25 Αυγούστου στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Είναι το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποκτήσουν εμπειρίες και να αντιμετωπίσουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα και μία ομάδα που θα διεκδικήσει και όλοι ευχόμαστε  να πετύχει, την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ.
Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010
Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Ομήρου στο πρώτο φιλικό που έδωσε το Σάββατο στον Αστακό. Έγιναν αρκετά από αυτά που δουλεύτηκαν στις προπονήσεις, κυρίως στην αναπτυξη του παιχνιδιού. Σε ορισμένους τομείς χρειάζεται ακόμη αρκετή προσπάθεια, όμως το ενθαρυντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν αρκετά. Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Ιωάννου, Τσάτσος, Βασκαντήρας, Μιχάλης Ι. και Τσιφοπανόπουλος. Επόμενο φιλικό είναι το Σάββατο 14/8/2010 στο emileon sport center με τον Αμφίλοχο στις 18:00. Μέχρι το φιλικό οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν όλη την εβδομάδα με διπλές προπονήσεις που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Δευτέρα. 

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες