ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009



Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009




Εντυπωσιακά έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Όμηρος Νεοχωρίου αφού πέρασε μέσα από τις Φυτείες με σκορ 4-2. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Ο Όμηρος βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του αγώνα, όμως γρήγορα ισοφάρισε και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έπιασε την απόδοση που μπορούσε, αλλά ήταν πιο καλός στο γήπεδο από τον Ακαρνανικό. Στην επανάληψη ο Όμηρος μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, ήταν πολύ καλός, πέτυχε ακόμη δύο γκολ και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Από το 75΄ και μετά οι παίκτες του Ομήρου χαλάρωσαν αδικαιολόγητα, αφού θεώρησαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Έτσι ο Ακαρνανικός μείωσε σε 4-2 και είχε και δοκάρι να μειώσει ακόμη περισσότερο και να κάνει το παιχνίδι δραματικό. Έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Και τα τέσσερα γκολ του Ομήρου πέτυχε ο Σταύρος Λαγός.
Από τη μεριά μου να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την νέα τους επιτυχία, όμως αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τέτοια επιπολαιότητα όπως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.
Με αυτό το παιχνίδι τελείωσε ο πρώτος γύρος που βρίσκει τον Όμηρο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζί με την Ένωση Ευηνοχωρίου την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 39 γκολ.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και μάλιστα πήγε πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζαμε. Θέλαμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα, όμως δεν υπολογίζαμε να βρισκόμαστε δύο βαθμούς από την κορυφή αφού το καλοκαίρι δεν έγινε σχεδιασμός για πρωταθλητισμό. Αυτό συμβαίνει όμως γιατί τα παιδιά από το καλοκαίρι δουλεύουν πάρα πολύ, ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των προπονήσεων και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αφού τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Σίγουρα μας περιμένει πολύ δουλειά ακόμη μιας και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο δεύτερος γύρος είναι μπροστά μας και αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι η ομάδα να παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.
Μία κίνηση που είναι άξιας λόγου και συγχαρητηρίων έγινε από την ομάδα του Ακαρνανικού. Πριν την έναρξη του αγώνα τίμησαν με πλακέτες τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, Παπαδήμα και Μπαλωμένο για την πολυετή προσφορά στον Ακαρνανικό, όπως και σε εμένα έδωσαν μια ανθοδέσμη αφού πέρασα για ένα διάστημα πέρυσι από τον Ακαρνανικό. Ήταν μία κίνηση πολύ καλή κυρίως για τους ποδοσφαιριστές αφού προσέφεραν πολλά για  χρόνια στο σωματείο οδηγώντας το σε επιτυχίες.
Πλέον υπάρχει η διακοπή λογω εορτών και το πρωτάθλημα θα αρχίσει πάλι στις 9 Ιανουαρίου.
Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ο νέος χρόνος να φέρει τα καλύτερα για όλους.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0 - 0

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ - Α.Ε.ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 0 - 0

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ - ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2 - 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1 -2

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 1 -1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ.ΧΩΡΑΣ 2 - 0

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 1 - 2

Α.Ε.ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 6 -1





ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΓΥΡΟΥ
-------------------------------------------------------------------



1. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  34

2. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 32

3. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  32
------------------------------------------------------
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΙΟΥ 27

5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 25

6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ  24

7. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ  22

8. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ  22
-----------------------------------------------------
9. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ  21

10. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡ/ΜΝΗΣ  16

11. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ  16

12. ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 16

13. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 14

14. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ  13
-----------------------------------------------------
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ  10

16. ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ  9
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009
Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Όμηρος στο ντέρμπι κορυφής επί του ΓΟΜ με σκορ 2-1. Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη αφού ήταν καλύτερος από τον αντιπαλό του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πιο καλά οργανωμένος και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα, κυρίως στο δεύτερο μέρος ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο στις αρχές του αγώνα. Απέναντι σε αυτά το ΓΟΜ φάνηκε στο διάστημα 30΄- 40΄ του πρώτου ημιχρόνου όπου έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Βλαχογιάννη και σωστά του ακυρώθηκε και ένα γκολ. Προσπαθούσε μόνο με πολύ μακρινά σουτ να απειλήσει, αφού αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις. Ο Όμηρος προηγήθηκε με 2-0 με δύο γκολ του Λαγού στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Έλεγχε αρκετά άνετα το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο τέρμα. Όλα αυτά μέχρι το 78΄ λεπτό όπου αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Βασκαντήρας με δύο κίτρινες σε μισό λεπτό. Όλα προήλθαν από τη διχογνωμία επόπτη (έδωσε άουτ σε επιθεση του ΓΟΜ) και διαιτητή (έδειξε κόρνερ), κάτι που προκάλεσε (πολύ κακώς) τον εκνευρισμό του τερματοφύλακα όπου και αποβλήθηκε. Στο σημείο αυτό φάνηκε ότι το ΓΟΜ θα μπει στο παιχνίδι. Όμως η σωστή αμυντική λειτουργία του Ομήρου, η ψυχή και η παλικαριά που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του απέτρεψαν κάθε κίνδυνο που πήγαινε να δημιουργηθεί, οδηγώντας τους παίκτες του ΓΟΜ σε μακρινά σουτ όπου ο τερματοφύλακας Ευθυμίου έδειξε σταθερότητα. Μάλιστα ο Όμηρος δημιούργησε πολύ καλή ευκαιρία με τον Λαγό να σημειώσει τέρμα. Το μόνο που κατάφερε το ΓΟΜ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Τέγα, ενώ στο ίδιο σημείο αποβλήθηκε και ο Μπαλαούρας.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσαφαιριστές μου για την προσπάθειά τους και τη δίκαιη νίκη τους, αφού ήταν ανώτεροι  από τους αντιπάλους τους και απέδειξαν ότι επάξεια βρίσκεται ο Όμηρος ψηλά στη βαθμολογία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Νεοχωρίου που γέμισε το γήπεδο και στάθηκε δίπλα στην ομάδα.
Επόμενο παιχνίδι είναι στις Φυτείες με τον Ακαρνανικό
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 5-1

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 2-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 0-1

ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 1-4

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ 1-0

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 2-2

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2-1

ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 1-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
--------------------------------------

1. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  33

2. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  29

3. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  29
------------------------------------------------------
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΙΟΥ  26

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ  24

6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ  22

7. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ  21

8. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ  20
------------------------------------------------------
9. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ  19

10. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡ/ΜΝΗΣ  16

11. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ  15

12. ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ  15

13. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ  13

14. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ  13
-------------------------------------------------
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ  10

16. ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 6
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009
Σπουδαία νίκη πήρε ο Όμηρος στο ντέρμπι με το Αντίρριο. Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό με δύο πολύ καλές ομάδες να βρίσκονται σε καλή μέρα και πρόσφεραν στον κόσμο ένα παιχνίδι που  είχε όλα τα καλά μπορεί να προσφέρει ένα ποδοσφαιρικός αγώνας. Καλό ποδόσφαιρο, δύο ανατροπές, ευκαιρίες, δοκάρια,συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να δικαιολογούν απόλυτα την βαθμολογική τους θέση. Στο πρώτο ημίχρονο ο Όμηρος  ήταν καλύτερος είχε τον έλεγχο του αγώνα προηγήθηκε με τον Κούσουλα στο 5ο λεπτό και δημιούργησε  προυποθέσεις και για δεύτερο. Στο διάστημα αυτό το Αντίρριο απείλησε μόνο από δύο στημένες φάσεις στις οποίες είναι πολύ δυνατό και είχε και δοκάρι με τον Καλαβρουζιώτη σε μία από αυτές. Στην επανάληψη το Αντίρριο μπήκε πολύ δυνατά πίεσε τον Όμηρο  με τα πολλά στημένα που κέρδισε. Έτσι σε 15 λεπτά είχε γυρίσει το σκορ σε 2-1. Από εκεί και πέρα για ένα δεκάλεπτο υπήρχε ισσοροπία στο παιχνίδι. Από το 70ο λεπτό και μετά με την είσοδο των Λαγού που είχε γίνει νωρίτερα και του Μπαλωμένου ο Όμηρος έγινε πιο επιθετικός, πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε για την ισοφάριση. Το κατάφερε στο 81 με τον Μιχάλη Ι. Παρότι και η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα, βλέποντας την εικόνα του αγώνα δεν γυρίσαμε πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά δώθηκε εντολή να κυνηγήσουμε και τρίτο γκολ, πράγμα που έγινε στο 88΄ με τον Λαγό. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να μπει και τέταρτο γκολ αν ο Τρικαλινός δεν έχανε τετ α τετ που έπιασε ο τερματοφύλακας του Αντιρρίου, ενώ μπορούσε να δώσει την μπάλα δίπλα του, όπου σε κενή εστία περίμεναν μόνοι τους οι Λαγός και Μπαλωμένος.
Ήταν μια σπουδαία νίκη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπαθειά τους και την πίστη που έδειξαν για τη νίκη  για ακόμη μία φορά.
Επόμενο παιχνίδι είναι με το ΓΟΜ στο Νεοχώρι.
Αποτελέσματα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-3

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ - ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ 3-0

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 2-2

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 4-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 0-1

ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-1

ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 3-1

Βαθμολογία

1. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 33
---------------------------------------------
2. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 26

3. ΟΜΗΡΟΣ  26

4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 26

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 24

6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 19

7. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 18

8. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 17
-------------------------------------------
9. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 16

10. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡ/ΜΝΗΣ 16

11. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 15

12. ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 14

13. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 13

14. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 12
-------------------------------------------
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ 7

16. ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 6

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες