ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009
Σπουδαία μεταφραφική επιτυχία για την ομάδα του Ομήρου. Πιο συγκεκριμένα την τελευταία μέρα των μεταγραφών απέκτησε τον Σταύρο Λαγό. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας από το http://www.omirosfc.gr/
ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΕΛΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ.
Επίσης κυκλοφόρησαν τα εισητήρια διαρκείας του Ομήρου των οποίων η τιμή είναι 50 ευρώ.
Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009
ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΛΥΤΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΣΣΑΡΙΣΤΑΣ ,ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΟΥ.
Απο www.omirosfc.gr
Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
Σήμερα τελείωσε η δεύτερη φάση της προετοιμασίας και πλέον από Δευτέρα ο Όμηρος μπαίνει στη τρίτη και τελική φάση της προετοιμασίας που περιλαμβάνει το φορμάρισμα και το μοντάρισμα της ομάδας. Στα φιλικά που έγιναν αυτή την εβδομάδα ο Όμηρος είχε πολύ κακή απόδοση και άσχημα αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι κάτι που στην ομάδα το περιμέναμε γιατί το δεύτερο στάδιο περιλάμβανε πολύ δυνατές προπονήσεις, με άνοδο της έντασης, πράγμα που έκανε τα πόδια των ποδοσφαιριστών πολύ βαριά ώστε να μην μπορούν να αποδώσουν. Από την αρχή είχαμε επισημάνει ότι στην προετοιμασία τα φιλικά θα είναι η συνέχεια των προπονήσεων και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψει η ομάδα όσο καλύτερα μπορεί στον τομέα κυρίως της φυσικής κατάστασης έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα, χωρίς να ενδιαφερόμαστε τόσο για τα φιλικά.
Από τα παιχνίδια που κάναμε βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα και τώρα που μπαίνουμε στην τελική φάση θα μας χρησιμεύσουν ώστε να δεθεί καλά η ομάδα και να παρουσιαστεί έτοιμη εκεί που μας ενδιαφέρει, στο πρωτάθλημα.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη 26/8 και ώρα 18:00 με τον Αστέρα Κεφαλοβρύσσου στο Νεοχώρι.
Σε κανονικό πρόγραμμα μπήκαν οι Τσιφοπανόπουλος και Παπανικολάου. Επίσης ο Παπαδήμας ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και σύντομα θα μπει και αυτός με την υπόλοιπη ομάδα. Οι τρεις αυτοί δεν αγωνίστηκαν σε κανένα από τα δύο φιλικά και αναμένετε να ενισχύσουν την ομάδα.
Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009
Το Σάββατο 22/8 και ώρα 17:30 θα διεξαχθεί στο Νεοχώρι και όχι στο Λουτρό το φιλικό με τον Αμβρακικό Λουτρού
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009
Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο φιλικό για την Κυριακή 23/8 με τον Πανδοκιμιακό στο Νεοχώρι. Το παιχνίδι του Σαββάτου 22/8 στο Λουτρό θα γίνει κανονικά.
Στο Ενωσιακό γήπεδο σήμερα στις 18:00 θα αγωνιστεί η ομάδα του Ομήρου σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το ΓΟΜ. Στο παιχνίδι αυτό θα απουσιάσουν οι Παπαδήμας, Τσιφοπανόπουλος, Παπανικολάου, που παρουσιάζουν πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας Θα συνεχιστούν και σε αυτό το φιλικό οι δοκιμές παικτών σε διάφορες θέσεις, για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα στο πως μπορεί να ανταποκριθούν Επίσης από σήμερα σε κάθε φιλικό θα παίζει ένας τερματοφύλακας όλο το παιχνίδι, για να υπάρχει καλύτερη εικόνα και για αυτούς.
Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009
Πιο σοβαρός ήταν από ότι αρχικά υπολόγιζαν ο τραυματισμός του Παπαδήμα στο ραπτικό μυ. Παρότι δεν έχει υποστεί θλάση θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να επανέλθει σε πλήρη ένταση. Είναι ένας ύπουλος μυς που αν δεν προσεχθεί μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα και να χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει. Έχει ήδη αρχίσει θεραπευτική αγωγή και από Τετάρτη θα αρχίσει να τρέχει με πρόγραμμα που θα έχει από τον φυσικοθεραπευτή
Από την ομάδα υπολογίζετε για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου θα είναι έτοιμος.
Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009
Σαφώς βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Όμηρος στο δυνατό φιλικό που έδωσε στο Μεσολόγγι με αντίπαλο την ΑΕΜ όπου όλοι μας περιμένουμε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Παρουσίασε καλό πρόσωπο κυρίως για 60΄ έως 65΄ και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βέβαια υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά για να φτάσει η ομάδα στο σημείο που θέλουμε, όμως στο στάδιο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε με πολλές και δυνατές προπονήσεις με δύο δυνατά φιλικά, τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά Σημειωτέον ότι και τα δύο φιλικά έγιναν σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή. Για την ιστορία το σκορ του αγώνα ήταν 1-1. Προηγήθηκε ο Όμηρος με τον Τσιφοπανόπουλο και δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα.
Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Παπανικολάου για προληπτικούς λόγους, από μια ενόχληση που είχε στον προσαγωγό
Επίσης ο Όμηρος προχώρησε στην απόκτηση του Παναγιώτη Χόντου από τα Καλύβια, ο οποίος προπονούνταν εδώ και δέκα μέρες με τον Όμηρο, έπαιξε και στα δύο φιλικά και άφησε καλές εντυπώσεις. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου οπισθοφύλακα
Κυριακή 9 Αυγούστου 2009
Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το χθεσινό πρώτο φιλικό του Ομήρου με το Ελαιόφυτο στο οποίο ο Όμηρος γνώρισε την ήττα με 2-0 με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έγινε υπό καταρακτώδη βροχή, σε βαρύ από το νερό αγωνιστικό χώρο που είχε σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν είχαν και τα κατάληλα παπούτσια για τέτοιες συνθήκες. Το δεύτερο ημίχρονο έγινε σε διπλανό γήπεδο με τάπητα και παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε δύο ομάδες που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας, χωρίς ιδιαίτερη φρεσκάδα, όμως με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ήταν αρκετές οι στιγμές του παιχνιδιού που το κατάφεραν. Βέβαια είναι αυτονόητο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν αρκετή δουλειά.
Από την πλευρά μας θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και αφορούν κυρίως την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αρκετά από αυτά έγιναν σε ικανοποιητικό βαθμό, σε άλλα πρέπει να επιμείνουμε.
Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου εκτός από την καλή αμυντική λειτουργία, δημιουργήσαμε και ευκαιρίες για γκολ. Επίσης δοκιμάσαμε ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις, για να καταλήξουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι.
Αυτή θα είναι και η φιλοσοφία των φιλικών όπου θα δοκιμάζουμε συστήματα και ποδοσφαιριστές, χωρίς να είναι αυτοσκοπός το αποτέλεσμα, προσπαθώντας παράλληλα να κάνουμε στο μέγιστο βαθμό αυτά τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αυτό χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να γίνει η ομάδα όπως ακριβώς χρειάζεται.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη με ΑΕΜ στο Μεσολόγγι.
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009
Κάποιες αλλαγές είχαμε στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Ομήρου. Πιο συγκεκριμένα το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για 14/8 με τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου δεν θα γίνει, ενώ στις 22 θα γίνει φιλικό με το Λουτρό στο Λουτρό και στις 23 με τον Πανδοκιμιακό στο Νεοχώρι. Τα υπόλοιπα φιλικά είναι ως έχουν με πρώτο το Σάββατο ώρα 19:00 στο Emileon sport center με αντίπαλο την ομάδα του Ελαιοφύτου.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα με διπλές προπονήσεις ρίχνοντας βάρος αυτό το διάστημα κυρίως στη φυσική κατάσταση.
Επίσης αναμένετε μία ακόμη μεταγραφή ώστε να κλείσει το ρόστερ και να βρίσκεται όλο το δυναμικό στις προπονήσεις για να αρχίσει το δέσιμο της ομάδας.
Τρίτη 4 Αυγούστου 2009
Η ομάδα του Ομήρου απέκτησε τον τερματοφύλακα Ανδρέα Ευθυμίου που αγωνιζόταν τις προηγούμενες περιόδους στην Δόξα Καινουρίου, συμπληρώνοντας έτσι το κενό που υπήρχε στη θέση του τερματοφύλακα, αφού στην ομάδα υπήρχε μόνο ο Βασκαντήρας.
Στα σκαριά είναι μία ακόμη μεταγραφή η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε ομάδα του περιφερειακού και αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας του.
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009
Σε συμφωνία ήρθε η διοίκηση του Ομήρου με τον Κώστα Παπαδήμα που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ακαρνανικό Φυτειών. Η μεταγραφή αυτή είναι μεγάλη επιτυχία της διοίκησης, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι εκ των κορυφαίων ερασιτεχνών του νομού και γι αυτόν ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ήδη έχει κάνει τις πρώτες προπονήσεις με τον Όμηρο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα.
Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, υπάρχουν συζητήσεις για να έρθουν δύο με τρεις ποδοσφαιριστές ώστε να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Ήδη από την Τετάρτη γίνονται διπλές προπονήσεις. Το ευχάριστο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές κάνουν προσπάθεια και συμμετέχουν με μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις παρά το βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα.
Τα φιλικά που έχουν κανονιστεί είναι με Ελαιόφυτο το Σάββατο 8/8, με ΑΕΜ 12/8 αυτά τα δύο εκτός έδρας, με Αστέρα Κεφαλοβρύσου στις 14/8 στο Νεοχώρι, με ΓΟΜ στις 19/8 δεν έχει καθοριστεί ακόμη η έδρα. Στις 26/8 πάλι με το Κεφαλόβρυσο, ενώ θα κλειστεί και ένα ακόμη φιλικό για τις 23/8.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες