ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ξεκίνησε χθες το περιφερειακό πρωτάθλημα. Από τις ομάδες του νομού το Ελαιόφυτο επικράτησε με σκορ 1-0 του Άραχθου Παχυκαλάμου με τέρμα που σημείωσε ο Βούρτσας στο 9΄ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Βαινά. Στο ντέρμπι των άλλων δύο ομάδων μας η Βόνιτσα επικράτησε του Ναυπακτιακού Αστέρα με 1-0 με τέρμα που σημείωσε ο Κούτσικος στο 65΄ με πλασέ από πλάγια.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα


Όλυμπος Κέρκυρας - Πίνδος Κόνιτσας 2-0


Ελαιόφυτο - Αραχθος Παχυκαλάμου 1-0


Αμβρακικός - Ναυπακτιακός 1-0


Κρόνος Αργυράδων - Βολίς 0-3


Σκουφάς Κομποτίου - Πάργα 2-1


Λούρος - Ανατολή 0-1


ΑΕ Γιάννενα - Θεσπρωτός 0-1


Κρανούλα - Τηλυκράτης 0-0

Νίκη με 2-0 σημείωσε ο Ακαρνανικός στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεωσεών του, επί της ομάδας των Νέων του Παναιτωλικού με τέρματα που σημείωσαν οι Λιανός με σουτ έξω από την περιοχή και Λαυράνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο παιχνίδι αυτό ο Ακαρνανικός στερήθηκε για διαφόρους λόγους των υπηρεσιών των Αλεξανδρή, Ευαγγέλου, Μπίρχου, Παπαδήμα, Ρεντίφη. Στα θετικά ήταν η επανεμφάνιση για ένα ημίχρονο του Στριμένου ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την μέση του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αποχώρησε ο Παστρωμάς με ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Όλυμπο Κέρκυρας είναι αμφίβολη.


Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Το ερχόμενο Σάββατο και στις Φυτείες θα γίνει το φιλικό του Ακαρνανικού με τους Νέους του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή στο Εμιλέων, αλλά με κοινή απόφαση των δύο προπονητών μετατέθηκε για το Σάββατο και στις Φυτείες ώρα 16:30.
Ο Ακαρνανικός την πρώτη αγωνιστηκή έχει το ρεπό σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες του νομού που μπαίνουν στη μάχη. Στο ΔΑΚ Αγρινίου η ομάδα του Ελαιοφύτου υποδέχεται τον Άραχθο Παχυκαλάμου. Το Ελαιόφυτο δεν θα έχει στη διαθεσή του τον τιμωρημένο Τσαγιάννη, ενώ αμφίβολοι είναι και οι τραυματίες Γιάκος, Γκορόγιας και Θώμος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αποστολόπουλος Β. με βοηθούς τους Φτερνιάτης Κ. και Ανδριόπουλος Π. του συνδέσμου Ηλείας.
Στη Βόνιτσα ο τοπικός Αμβρακικός χωρίς απουσίες υποδέχεται στο Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι τον Ναυπακτιακό Αστέρα από τον οποίο θα απουσιάσει ο Κοσαδιανός. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καραγκούνιας Π. με βοηθούς τους Καμζόλα Α. και Χαγιάννη Σπ. του συνδέσμου Αχαίας
Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή 28/9 και ώρα 16:00
Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008



Συνεχίζεται με μικροπροβλήματα η προετοιμασία του Ακαρνανικού. Πιο συγκεκριμένα ένα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Μπίρχος ο οποίος απείχε την προγούμενη εβδομάδα από τις προπονήσεις. Από σήμερα θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα. Επίσης ο Στριμμένος που αντιμετώπιζε ένα πρόγραμμα στη μέση και έκανε ατομικό πρόγραμμα από σήμερα μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.


Την Παρασκευή 26/9 έχει προγραμματιστεί στο Εμιλέον φιλικό παιχνίδι με τους ερασιτέχνες του Παναιτωλικού (εκκρεμεί ακόμη η ώρα διεξαγωγής), ένω την Τετάρτη το πρωί ένα group ποδοσφαιριστών θα κάνει μετρήσεις όσον αφορά τη δύναμη.
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008
Στις 28/9/2008 αρχίζει το περιφερεικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες του νομού μας ετοιμάζονται πυρετωδώς για να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Ακαρνανικός Φυτειών έχει ρεπό, το Ελαιόφυτο παίζει εντός έδρας με τον Άραχθο Παχυκαλάμου, ενώ στη Βόνιτσα ο τοπικός Αμβρακικός θα υποδεχτεί στο πρώτο Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι τον φιλόδοξο Ναυπακτιακό Αστέρα.
Ακαρνανικός Φυτειών, Ελαιόφυτο και Αμβρακικός Βόνιτσας έχουν σαν στόχο την παραμονή, ενώ ο Ναυπακτιακός Αστέρας μια πορεία μέσα στις πρώτες ομάδες και από εκεί και πέρα αν έρθει ο πρωταθλητισμός δεν θα πει όχι.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες